Вино буде добрим,

якщо робити його з любов'ю до людей. Стара мудрість, народжена два століття тому - з тих пір, як на причорноморські землі перебралися німецькі поселенці. Тут, на благодатному півдні України, і зараз живі традиції сердечної теплоти і добротності. Винороби знають, що виноградна лоза - вона жива і пам'ятають, що вино потрібно робити - як для самих близьких людей. Тому і вино тут душевне. Тому і місце це особливе. Це - Долина Великої Любові. Це - Гросс-Лібенталь.

Вхiд

Нагадати пароль

Вперше у магазині?

Зареєструйтесь
Одухотворення
Цех по розливу вина – „святая святих” «Вікторії». Тут панує бездоганна чистота. Мірний передзвін скла закликає слідувати за потоком туди, де в нескінченному круговороті відбувається головне таїнство. Тремтливий момент одухотворення: в прозорі судини вливається вино, живе, мов кров, пульсуюча в жилах.

На озброєнні ПрАТ «Вікторія» передові технології, які використовуються в галузі. Цехи розливу (а їх на заводі два - для іскристих та для тихих вин) обладнані в дусі часу. Тут налагоджено працюють три високопродуктивні італійські лінії, які дозволяють випускати 6000 пляшок вина за 1 день. Але висока продуктивність - далеко не головна відмінна риса цього обладнання.

Основна місія «робота-винороба» - в момент переливу в пляшку уберегти вино від стресу, зберегти його цілісність. Це означає, що розлив дбайливо контролюється машиною, забезпечуючи мінімальний контакт з повітрям, плавне пересування по лінії, охайне маркування та упакування пляшок.

Завдяки введенню нових технологій підприємству вдалося зробити сміливий прогресивний крок вперед, який вивів ПрАТ «Вікторія» в лідери галузі. А любов споживачів, що віддали перевагу якісному вину ТМ «Гросс-Лібенталь», - найкраща винагорода за самовіддану працю.