Вино буде добрим,

якщо робити його з любов'ю до людей. Стара мудрість, народжена два століття тому - з тих пір, як на причорноморські землі перебралися німецькі поселенці. Тут, на благодатному півдні України, і зараз живі традиції сердечної теплоти і добротності. Винороби знають, що виноградна лоза - вона жива і пам'ятають, що вино потрібно робити - як для самих близьких людей. Тому і вино тут душевне. Тому і місце це особливе. Це - Долина Великої Любові. Це - Гросс-Лібенталь.

Вхiд

Нагадати пароль

Вперше у магазині?

Зареєструйтесь
Компанія «Вікторія» на виставці «CWSA BEST VALUE 2013»

Компанія «Вікторія» прийняла участь у найбільшому та найпрестижнішому конкурсі «CWSA BEST VALUE 2013» в Гонконзі, на якому були представлені 3000 зразків вин та спиртних напоїв з 23-х країн світу.

Продукція компанії брала участь в закритій дегустації серед 100 найбільших покупців вин і спиртних напоїв, імпортерів, дистриб'юторів, роздрібних реалізаторів і сомельє, що знаходяться на території Гонконгу.

На конкурсі були представлені вина, що випускаються під ТМ «Гросс-Лібенталь», а саме: «Шардоне» біле сухе, «Каберне» червоне сухе, «Мускат святковий» біле напівсолодке і «Піно фран» червоне напівсолодке.

500 авторитетних і незалежних суддів, які були ретельно відібрані для відображення всіх типів покупців, удостоїли продукцію, що випускається компанією ПрАТ «Вікторія» за найкраще співвідношення ціни та якості срібними медалями.