Вино буде добрим,

якщо робити його з любов'ю до людей. Стара мудрість, народжена два століття тому - з тих пір, як на причорноморські землі перебралися німецькі поселенці. Тут, на благодатному півдні України, і зараз живі традиції сердечної теплоти і добротності. Винороби знають, що виноградна лоза - вона жива і пам'ятають, що вино потрібно робити - як для самих близьких людей. Тому і вино тут душевне. Тому і місце це особливе. Це - Долина Великої Любові. Це - Гросс-Лібенталь.

Вхiд

Нагадати пароль

Вперше у магазині?

Зареєструйтесь
Перше перетворення
Цех по переробці винограду. Тут налагоджено 5 виробничих ліній. Їхнє головне призначення не просто збільшити обсяг виробництва виноматеріалів, але й забезпечити індивідуальний підхід до переробки кожного сорту винограду. Перш ніж відправити стиглі ягоди на подрібнювач , майстри враховують всі нюанси: сорт, колір, характер винограду. Валкові подрібнювачі, більш щадні, потрібні для переробки білого винограду. Їх місія - викликати «першу сльозу». У білому вині головне прозорість і благородний солом'яний колір, тому сік відправляють в резервуари для бродіння відразу після віджимання.

Центробіжні подрібнювачі забезпечують більш мілке дроблення. В цьому особливість підходу до переробки винограду червоних сортів, коли на якість виноматеріалів впливають не тільки сік, але і м'якуш, і шкірка, і виноградна кісточка. Подрібнений виноград залишають наодинці з самим собою. Це час, протягом якого здійснюється таємниче перетворення. І тільки через 10 днів за висновком фахівців лабораторії відбувається віджимання і подача його в резервуари для бродіння.


Виноматеріали ПрАТ «Вікторія» поміщаються в спеціальні ємності, що гарантують збереження якості продукту.

У 2006 - 2007 роках відбулося оновлення резервуарних сховищ. Підприємство закупило новітні ємності, спеціально призначені для збереження виноматеріалів червоних сортів винограду. Ресурси заводу дозволяють зберігати до 700 000 дал виноматеріалів.